27 Ağustos 2009 Perşembe

NTVSpor GERÇEĞİ (!)

"merhaba takip ettiğim ve inandığım bir çok arkadaşa bugün elimden geldiğince bu maili yolluycam.bunun sizler tarafından dile getirilmesini umuyorum.son zamanda etrafımda duyduğum ve büyük sıkıntı yaratan konuyu aktarmak istiyorum.NTVSPORun FBTVye nasıl dönüştüğü üzerine...çarpıcı sadece bir örnek verim aziz yıldırım ve fenerbahçeye karşı duran tek program ve yazarlar hıncal uluç ve haşmet babaoğluydu göründüğü gibi ikiside artık tv ekranlarında değiller ama aynı programdaki mehmet yılmaz yeni programla karşımızda bunun gibi çok örnek var eğer sürekli ntvsporu takip eden ve bu olaylara canı sıkılan bi taraftarsanız tek istediğim sizden bu konuya ilişkin bi yazı şimdiden teşekkür ederim. " MUSTAFA
Mustafa'yı tanımam. Blogun takipçilerinden muhtemelen. Kendisini tanımadığım için şahsi bir problemim de yok kendisiyle. Gönderdiği maili paylaşmak istedim ama bunu Mustafa istedi diye değil, Türkiye'de futbol üzerine dönen komplo teorilerine bariz bir örnek vermek istediğim için yapıyorum.
Mailinde Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'a karşı duran tek programın (90 dakikayı kastediyor) yayından kaldırıldığını, Hıncal ve Haşmet'in görevlerine son verilirken Mehmet Yılmaz'ın yeni bir programla karşımızda olduğunu belirtmiş. Bundan yola çıkarak ta Ntvspor'un giderek FBTV'ye benzediğini, bu durumunda canını çok sıktığını yazmış.
Herşeye ve herkese sallayabilmek adına açmıştık blogu. Takip edenlerde bilir kendimiz dahil çok şeye de salladık. Ama ilk defa sallanan bir şeye hayret ediyorum. Ülkede spor medyasının can çekiştiği bir dönemde yayın hayatına başlayan doğru, tarafsız ve güvenilirliğinden bir gün bile şüphe etmediğim bir spor kanalına sallanılıyordu. Bu arada Mustafa'yı tanımadığım gibi Ntvspor kanalıyla da organik bir bağım yok. Kaldı ki "Yenilsen de Yensen de" programı için aramışlar ama şartlar uygun olmadığı için programa dahil etmemişlikleri yüzünden hafif sitemim de vardır. :) Mehmet Yılmaz'ın Ntvspor'daki yeni programının adı "Ters Köşe". Cem Dizdar ve Kanat Atkaya ile beraber Türkiye ve dünyada gelişen spor olaylarını değerlendiren, haftanın futbol olaylarının yanı sıra bütün spor dallarından bahsedilen bir program formatında. Cem Dizdar'ın Beşiktaş'lı Kanat Atkaya'nın da Galatasaray sempatizanı olduğunu yazılarını ve tv programlarını takip eden herkes bilir. Anlayacağınız 90 dakikaya benzer formatta bir program hazırlamışlar. Ben daha izleme fırsatı bulamadığım için programda Fenerbahçe, Beşiktaş yada Galatasaray ne ölçüde ve ne yoğunlukta eleştiriliyor bilemiyorum. Gerçi Mustafa, Hıncal ve Haşmet abilerinin tadında bir sallama bekliyor sanırım.En azından Fenerbahçe'ye. Kendi serzenişinden bunu anlıyorum. Eee haksızda değil. İyi sallardı Hıncal ve Haşmet Fenerbahçe'ye. Sallarlardı da Galatasaray'a ve Beşiktaş'a verip veriştirdikleri programlarda gözümün önüne geliyor şimdi. Zaten Hıncal'ın sallamadığı bir durum, bir oluşum, bir kulüp, bir yönetici, bir teknik adam var mı acaba?
Düşündüm tek bu örnek bir kanalı FBTV'ye benzetmeye yeter mi? YETMEZ elbet. Acaba dedim Mustafa yorumculardan mı uyuz kaptı. Ne de olsa her maçtan sonra Rıdvan abisi karşısında. Eski Fenerbahçelidir. İyi Fenerbahçelidir hatta Rıdvan. Ama formasını hep kazağının içine giyer. En azından bunun için çabalar. Sonra aklıma Sergen, Mustafa Doğan geldi. Beşiktaşlı olarak bilinseler de ikiside zamanında Fenerbahçe'de oynamış yorumculardı. Dedim tamam bütün yorumcular eski Fenerbahçeli. Mehmet Demirkol zaten 90 dakikada Hıncal ve Haşmet'in karşısındaki Fenerbahçeliydi format gereği. Burcu Esmersoy sarı saçlarının altına hep lacivert takım giyip çıkıyordu Spor Cafe'ye. Ersin Düzen, FBTV'de ki Yasir Kaya'ya çok benziyor, Fuat Akdağ başkan Aziz Yıldırım gibi gülüyordu. Galiba Mustafa haklıydı gizliden gizliye Ntvspor'da bir Fenerbahçe propagandası yapılıyordu. Fark edip hepimizi uyardığı için teşekkür ediyoruz Mustafa'ya...
SON SÖZ: Öküz altında buzağı arayanların kafasına öküz düşer inşallah diyorum. Çok şiddet yanlısıyımdır ona göre. Fırat bilir.

Hiç yorum yok: