1 Aralık 2008 Pazartesi

İstanbul'da Olmak yada Olmamak

Fenerbahçe'li olup ta totem yapmayan kaç kişi vardır acaba. Aynı formayla, aynı koltukta, aynı arkadaşıyla maç seyretmekten tutun da, yıkamadan giyilen çoraplara, hatta maçı izlememeye kadar varan totemlerimiz vardır. İnsan bir kez işe yaradığına inanmasın artık vazgeçmek sigarayı bırakmak gibidir.
Önceleri farketmediğim ama daha sonra durup düşündüğümde "evet yaa" dediğim benim totemim de "İstanbul'da olmak" sanırım. Daha önce stadta izlediğim bir Uefa maçı, Trabzonspor, İstanbul BŞB ve Galatasaray maçlarında kazanan takım, bu defa stadta olmasamda İstanbul'da olmamdan mıdır :) yine kazandı Beşiktaş maçını.
İstanbul'da olup maça gitmemek, sevgiliyi görememek gibi birşey aslında biz İzmirliler için. Ama bu kez içimden gelmedi. Belki de gerçek sevgiliyi görmek dünyaya bedeldi. Malumunuz bu aralar futboldan çok aşk üzerine yazmak daha hoşuma gidiyor ama sizlere de haksızlık etmek istemiyorum. Son maç değil ya bu yine düşülür yollara, yine gidilir İstanbul'a. Yine kavuşur sevenler, yine yaşanır bu aşk...

Hiç yorum yok: