27 Ağustos 2008 Çarşamba

Bu adam kokuyor.

Niyetim uzanamadığı ciğere mundar muamelesi yapmak değil ama Aragones geldiğinde onu ırkçı olmakla eleştirenlere küçük bir gönderme yapmak istiyorum.
Kariyerinin Fransa durağında Lyon formasını giydiği bir Rennes maçında Kamerunlu rakibi Mbia'ya elini burnuna götürerek yaptığı, “Bu adam kokuyor” hareketini hatırlatmak istedim Milan Baros'un. Hadi canım demek gibi bir şansınız yok. Fotoğraf üstte.
Kezman'ı Türkiye'ye ilk geldiğinde daha maç yapmadan Sırp milliyetçisi olarak suçlayanlar, Aragones'e ırkçı etiketi yapıştıranlar için mükemmel bir malzeme.
Transfer edilen futbolcuların eşlerini yada kız arkadaşlarını bile malzeme yapmaktan çekinmeyenler için Baros'un erotik pozları ve hemcinsiyle yanak yanağa fotoğrafları tribünlere nasıl yansıyacak bakalım.
Kameralara poposunu gösterdiği için Beşiktaş'a transferi son anda iptal edilen Dino Dipric'ten sonra Baros'un bu pozları çok konuşulacağa benziyor.
Herşeye rağmen iyi transfer. Bouzid,Carrusca,Barusso yerine Meira, Kewell ve Baros'u izleyecek olmak herhalukarda daha keyif verici olacaktır.

Hiç yorum yok: