3 Eylül 2008 Çarşamba

Futbol Sevdalısı(!)

Bu sitenin varlığından, internette dolaşan "Genç Fenerbahçeli Aziz Yıldırım" fotoğrafı sayesinde haberdar oldum. Açıkcası eski Fenerbahçe kongre üyesi ve eski Federasyon yetkilisi neden kendi adında bir site yapar diye sormadan edemedim. Tahir Kıran sitesinde bu durumu fazla romantik bir şekilde futbol sevdasına bağlasada, sitenin içeriğinde sevgi pıtırcıklarından pek bir eser yok.
"Benim için aziz olan tek şey FENERBAHÇE'dir" ile başlayan sitenin içeriğinin büyük bir bölümünü Aziz Yıldırım karşıtı yazı ve fotoğraflar oluşturuyor. Sitede yazar olarak görünen Kemal Belgin, Feridun Niğdelioğlu ve Deniz Derinsu ise Aziz Yıldırım'a en iyi giydirmeleri yaptıkları yazılarıyla yer almışlar. İşte sitedeki bazı haber başlıkları;
* Yorumsuz (!) (Genç Fenerbahçe atkısıyla resmi çekilen Aziz Yıldırım)
*Sayın Gürcan Bilgiç'ten doğru tespit
*Aziz Yıldırım başarılı insanları çok kıskanıyor
*Aziz Yıldırım'a pankartlı protesto
Anlayacağınız içinde tukaka Aziz geçen her haber sitede yayınlanıyor. Herkesin Aziz Yıldırımı sevmesini bekleyemeyeceğimiz gibi, eleştirilmemesini de beklemek haksızlık olur. Ama Aziz Yıldırım muhalefeti yapmak için "Futbol Sevdalısı" maskesinin altına saklanmak en basitinden ikiyüzlülüktür. Daha önceleri ozhancanaydinistifa.com tarzı sitelere de rastlamış, başkanlarından ve icraatlerinden memnun olmayan Galatasaraylıların bunu alenen ifade ettiklerine şahit olmuştum ama bu sitenin bunu ince ince yapmaya çalışmasına, yapanında eski bir Fedarasyon yetkilisi olmasına pekte gönlüm razı olmadı.
Ne diyelim "Sen sevmesende olur Tahir Kıran, biz futbolu GERÇEKTEN seviyoruz zaten."

Hiç yorum yok: