24 Eylül 2008 Çarşamba

Renk Körü

Üstte Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçından bir fotoğraf. Altta Fenerbahçe'nin son idmanından bir fotoğraf.
"Emre Belözoğlu ile Colin Kazım sezon başında kırmızı kramponlarla sahaya çıkıyordu. Artık çıkmıyorlar. Neden mi? İşte yanıtı..."
"FANATİK gazetesinin dünkü sayısında çıkan “Fener’de suçlu bulundu” başlıklı haberimiz büyük yankı uyandırdı. Hatırlatalım: Kanarya, bu sezon deplasmanda aldığı 3 yenilgisinde de ‘sarı’ formalarla mücadele etmişti.. Ve ne ilginçtir ki; ‘sarı’, Luis Aragones’in hiç de istemediği bir renkti! Şimdi Sarı-Lacivertli kulüpte çok önemli bir ismin de bir başka renge alerjisi olduğu konuşuluyor. O kişi, Başkan Aziz Yıldırım; o renk ise ‘kırmızı’... Taraftarların uzun süredir “Kadıköy’e kırmızıyla gelme” kampanyasını da sürdürdüğü biliniyor.. Ve işte bu gelişmelerden etkilenen Emre Belözoğlu ile Colin Kazım’ın da sezon başında giydikleri kırmızı renkli kramponlara veda ettiği ifade ediliyor."

Haber Milliyet'in bugünki internet sitesinden. İnsan böyle bir haberi en azından Emre'nin ilk kırmızı krampon giymediği maçtan yada idmandan sonra yapar da belki birileri inanır. Habere inat dün Güiza bile idmanda kırmızı krampon giymiş. Ortada renklere alerjisi olan biri olduğu kesin de kim olduğu belli değil. Ah Aceto sen sokuyorsun milletin aklına böyle şeyleri. http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/07/emrenin-krampon-tercihi.html

Hiç yorum yok: