10 Temmuz 2008 Perşembe

Kural Değişmez...Alex Koşmaz...

Luis Aragones'in kendisi gelmeden namı gelmişti Türkiye'ye. Disiplini, sert mizacı, koşmayan futbolcuya tahammülsüzlüğü, yıldız futbolcu ayrımı yapmaması vs. vs.
Hatta basın abartıp "Bugün malzemeci fırça yedi." " Bugünki fırçadan da Carlos nasibini aldı." türünden haberlerle "vay be ne disiplinli hoca" dedirtmeye çalıştı gözümüze sokarcasına.
Ama görünen o ki Fenerbahçe'de değişen bişey yok. Herkes koşar 70'lik Aragones bile. Herkes can kulağı ile dinler gözünü kırpmadan izler ama bir kişi hariç. Alex de Souza.
Baksanıza yayılmış çimlere, kurmuş çadırı. Aragones'i izliyor. Aklından da " Kimler geldi kimler geçti ben hala buradayım" diye de geçiriyordur.
Tabiki hepsi şaka bunların. Yukarıdaki fotoğraf ilk başta böyle bir hava yaratsada az sonra yerden fırlayıp yapması gereken hareketi izliyor Alex. FB TV de izlediğim kadarıyla da herkes kadar koşan bir durumda. Takımından ısrarla tek top ve çabuk oynamasını isteyen Aragones'in bu isteğine en çabuk cevabı Alex'in verebileceğini düşünenlerdenim ayrıca.

Hiç yorum yok: