9 Temmuz 2008 Çarşamba

Marco gitti gidiyor...

Resmi site daha yazmadı ama antu.com Mehmet Aurello'ya teşekkür yazısını yayınladı. Betis Sevilla takımı ile anlaştığını yazan antu.com oyuncunun gidişini de şöyle açıkladı:
"Milli oyuncunun ayrılık sebebi, kulübümüzden talep ettiği astronomik rakamlar oldu. Menajeri Bayram Tutumlu`nun oyuncu üzerinden kazanacağı yüklü komisyonda bu taleplere eklenince anlaşılması zor bir ortam oluştu. Kulübümüzden 3 milyon euro yıllık ücret istediği iddia edilen Mehmet Aurelio`nun, 1.1 milyon euroluk ücretini 2 milyon euro`ya yükseltmeyi teklif eden yönetimimiz, alacağı komisyon uğruna her yolu deneyen Bayram Tutumlu engelini aşamadı. Oyuncunun aklını çelmeyi başaran Tutumlu, amacına ulaşırken Yönetim Kurulumuz, Milli oyuncuyla daha önce anlaşmamasının cezasını çekti. "
2003 yılında Trabzonspor'dan Bayram Tutumlu'nun çabalarıyla alınan Aurello yine menejeri Bayram Tutumlu'nun yüzünden Fenerbahçe'den ayrılmış görünüyor. Umarım La Liga'da 30 yaşından sonra adından söz ettirir. Yaşattığın her şey için teşekkürler Marco yolun açık olsun.

Hiç yorum yok: