22 Temmuz 2008 Salı

Sürprizzz (??)

Vederson’a sürpriz doğum günü partisi
Takım arkadaşları, yaklaşık bir hafta önce geçirdiği ameliyat nedeniyle takımla birlikte antrenmanlara katılamayan, ancak çalışmalarını tesislerde sürdüren oyuncumuz Gökçek Vederson için, akşam antrenmanı öncesi sürpriz doğum günü partisi düzenledi. 22 Temmuz doğumlu olduğunu öğrendikleri Vederson için özel bir pasta hazırlatıp, Samandıra Kamp Merkezi'ne getirten oyuncularımız, hep birlikte kutlamaya katıldı.

Transfer haberlerini yalanlamayı adet haline getiren fenerbahce.org un "Vederson’a sürpriz doğum günü partisi" haberini yalanlamak da bana nasip oldu. Diyeceksiniz ki nesi yalan. Doğum günü olduğu tabi ki gerçekte ama sizce neresi sürpriz.

Fenerbahçe başta olmak üzere neredeyse tüm takımlarımızda doğum günlerinin kutlanması adet olmuştur yıllardan beri. Sırası gelen için bir pasta siparişi verilir, antrenman öncesi yada sonrası mumlar üflenir. Olay budur. Hangi oyuncunun ne zaman doğduğu da asla muamma değildir. Çünkü kulüplerin resmi sitelerinde zaten oyuncuların doğum tarihleri yazmaktadır. Bir doğum gününün sürpriz olması için ya daha önce hiç bir futbolcunun doğum gününün kutlanmıyor olması lazım yada oyuncunun o gün doğum günü olduğunu unutacak kadar dalgın olması. Yani nereden bakarsanız bakın haber şişirme bir haber. Neyse çok uzatmayıp buradan Gökçek Vederson'a "iyi ki doğdun" dileklerimizi iletelim ve bir an önce sahalara dönmesini dileyelim. Son olarak bu doğum günü partisi de gösteriyor ki ilk gelecek Brezilyalı hocaya kadar yumurtalı unlu doğum günleri rafa kalmış görünüyor Fenerbahçe'de.

Hiç yorum yok: